... sanoi meidän 3 vuotias prinsessa, kun käytiin mökki-kylällä kävelyllä. Mistä lie tuonkin sanan kekannut. Tosiaan, on tullut mökkeiltyä töiden lomassa, vähän käsitöitäkin olen ehtinyt tekemään, mutten mitään valmiiksi.

Keittiönpöytä tai oikeestaan koko ryhmä on ollut tässä perheessä harkinnan alla jo pitkään. Pöytä tuoleineen ostettu joskus kauan sitten käytettynä ja tuunailtu sen jälkeen uuteen uskoon. Vuosien saatossa pöydän pinta alkoi mennä varmaankin suorasta auringonpaisteesta johtuen nahkeaksi. Joten joko oli uuden pöydän osto edessä tai sitten uudelleen fiksaus. Päädyimme kuitenkin vielä halvempaan versioon eli maalaamaan, kun arvatenkin nämä ihanat ja vielä varmasti tulevatkin lapset saavat aikaan jälkiä. Pidän kuitenkin pöydästä kaikessa yksinkertaisuudessaan, tuolit voisin kyllä vaihtaa :D Mutta menköön...

801543.jpg

Lukemisen alla on Potter -ei kuitenkaan uusin vaan edellinen, englannin kielisenä, mikä on harvinaista minulle. Sillä minulla ei juurikaan tuota "kielipäätä" ole, mutta vielä ainakaan ei ole tuonut ongelmia... Tosin apuna voi olla se, että on lukenut suomenkielisen version parikin kertaa ;)

801546.jpg