Tiedättekö miksi kutsutaan päivää kun kaikki menee putkeen? Ja putki kulkee suoraan pohjaan...

Päivä jolloin ei edes olisi pitänyt nousta sängystä! Kaikki alkoi siitä kun kuivaksi opetteleva pikku rinsessa yöllä lirautti ihan tirun verran sänkyynsä. Noh, yöllä heitin märät lakanat kylppärin lattialle.. Aamulla unissani nostin ne koneeseen ja laitoin sen luonnollisestikkin pyörimään. Eipä siinä mitä. Kone oli päällä ja puin muksuille päälle, mentiin ulos pihahommia tekemään.

Tarkoituksena olisi tehdä lilja-penkki, johon reunukset tulevat pajusta (punottuna). Sain sitä hyvin alulle, kun muistin että meillä on herukkasankot varastossa ja menin laittamaan mehumaijan tulille. Viivyin ehkä, n. 3 min. Tulin ulos ja mitäs kivaa tulee vastaan, tottakai lähes kaikki pajun oksat jotka olin punonut hetkeä aikaisemmin. Aaaaargh!

Eipä mitään, lapset sisälle, uusi yritys sitten myöhemmin kun isi on katsomassa lasten perään. Mehustetaan nyt marjat ja tehdään ruokaa. Makaroonit kiehumaan. Ainiin! Se pyykin pesukone! Jep, pyörinyt on. Kansi auki ja mitä? Eikö tämä ole huuhdellut! Kaikki pyykit tuntui ihan kuin pesuaine olisi kokkareina pinnassa. Ei helv... Vaippa! Saat... Per... Eikun huuhtomaan konetta ja pyykkiä. (Vitutuskäyrä suht korkeella)

Sillä välin palaa makaroonit pohjaan, luonnollisesti! Tyttö ehtii levittämään kaikki veitset, haarukat ja lusikat ties minne (koska olet unohtanut kaikessa tohinassa lukita laatikon)  ja tottakai kun yrität yksinäsi isoa lakanaa huuhdella niin otat avuksi suihkutangon joka ymmärrettävästikkin rumahtaa alas ja satutat jalkasi.

Jotta päivä olisi täydellinen (eikä siis vielä puolessakaan) purat tuntojasi blogiin ja neiti tulee painamaan esciä kun olet melkein valmis kirjoituksessasi.