... siivota, pyykätä, ajaa nurmikko, lenkittää koira, hoitaa virallisia asioita, kastella kukkia, korjata vaatteita yms. kaikkea siellaista mitä arkeen kuuluu.

Niin, mitä minä teen...

... Haaveilen uudesta sohvasta (surffailen huonekalukauppojen sivuilla), mietin kodin sisustamista ("haluanko sen hyllyn tuohon vai en"), hörpin teetä ja katselen vanhoja Pottereita (saatan muuten sittenkin ehtiä katsomaan sen uusimman leffan :D, kirjasta ei kannata puhuakkaan minulle ääneen, grrr),  katselen kaiholla ulos ja ajattelen ihania syysiltoja (tuuli, pimeää, kynttilät, tunnelma... snif), käyn mielessäni läpi tyttöjen talvivaatteita (mitä pitää ostaa ja mitä on ennestään, ihan niin kuin talvi jo ois tulossa),teen "aivottomia" käsitöitä (tarkoittaen sellaisia missä ei älynystyröitä juuri tarvita) tai muuten vaan löhötän sohvassa mitään sanomaton katse silmissä (tuijottaen kaukaisuuteen).

Mitä mielessä...

Lehmus-huivi, silityslaudan tuunaus, ulkokalusteiden maalaus, keittiönpöydän ja tuolien tuunaus, villapaidat tytöillä talveksi (poolokauluksella), kaulurit...

Hei! Mistä ihmeestä löydän sellaisen hyvän ohjeen kauluriin??! Iiks, äkkiä selaamaan blogeja ja lehtiä (jälleen hyvä ajanviete ;))

Däääm! Edelleenkään en "ehdi" käymään lankakaupassa, kaiken hyvän lisäksi MINUN lempilankakauppani on suljettu jonkin "tyhmän" putkiremontin vuoksi. Tässä voi joutua vaikka kärsimään hätää! Onko neuleaddikteille omaa hätäpuhelinlinjaa?

757511.jpg

Äiti-valmistautuu-talveen-ennen-aikojaan-pipo

Malli: Älyvapaan äidin aivolohkon oikeasta alakulmasta

Lanka: Ei sitten minkään maan hajua, löytyi kopasta...

Puikot: Ohuet pyöröt, jotta hatusta tuli paksu ja lämpönen

Mallaaja: Oma kullannuppu höpönassu pikku kissan tassu <3