Tikkuterapiaa -blogista tälläinen hauska juttu.

Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta.Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.

Gini on alkoholijuoma, joka valmistetaan tislaamalla viljasta

joo, mulla gini on lähinnä GT:tä varten.

Gini on maustettu katajanmarjalla ja muilla mausteilla.

Tosin siellä se Gini on sitä halvinta merkkiä.

Gini on alun perin hollantilainen viljasta.

Gini on kiltti vaikka onkin aika iso.

Gini on kaunis englantilainen lehtinainen.

Gini on sokea molemmista silmistä, näkee kaiken vain sumeana.

Gini on flunssassa (5 päivää sitten).

Gini on alkoholijuoma, joka valmistetaan tislaamalla viljasta ja katajanmarjoista.

Hih :D Tämä oli tosi hauska ja valaiseva ;)

 

Työt on lähtenyt hyvin käyntiin, eikä edes aamuheräämiset vielä ole tuntuneet ylivoimaisilta. Herään jopa vähän ennen kun kello ehtii soimaan. Vaikka normaalisti olenkin aamu-uninen. Edes tämä ihana flunssa ei ole hidastanut työtahtiani, toivottavasti säilyn tämän läpi kuumeettomana.

Käsityöt pannassa ;) Nyt kyllä jo sormia alkaa taas syyhyttämään, että jospa saisin edes sen nutun valmiiksi lähiaikoina. Ja jos en, niin olkaan... Uusia kirjoja pistetty kirjaston varauslistalle 5 kappaletta. Siis lukemista ainakin tiedossa. Niistä sitten myöhemmin, kunhan ne kätösiini saan.

Sen verran ollut elämä kiirusta, etten ollut ehtinyt (muistanut) kastella siemenistä itämään laittamiani kukkia, joten ne mäni roskiin. Pihanurmi on pikkuhiljaa ruennut kasvamaan. Tytöillä jo kova hinku saada uima-allas pihalle :D

Ongelmana on meidän keittiönpöytä, jonka pinnassa oleva petsilakka on mennyt inhottavan tahmeaksi. Eli sille pitäisi jotain rueta tekemään. Vielä en raaskisi ostaa uutta pöytää, koska nämä pienet kullanmurut saavat siihen varmasti jälkiä! Maalaisko koko pöydän ja tuolit vaikka hailakan vaalean sinisellä, jolloin se sopisi meidän mökille vietäväksi kunhan aikoinaan raaskii uuden tilalle ostaa...   

640469.jpg

Aronia kukkii.