Jokin aika sitten sain säkin vanhoja lakanoita, verhoja yms. vietäväksi mökkikäyttöön. Hyviä, ehjiä, kuitenkin kuluneita ja "muodista pois menneitä". Enpä niitä sen kummemmin kotona katsellut, mutta mökillä purkaessani lakanoita kaappiin, vastaan tuli minun mielestä niin ihana yksittäinen pussilakana ja tyynyliina, joihin on kirjottu, sekä pussilakanassa on sellainen kiinni ommeltava kuvio. Miksi niitä sitten sanotaankaan? Pussilakana tuntuu olevan ajan kuluttama ihanan pehmeäksi. Tyynyliina on hieman kellastunut, toivon saavani sitä puhtaammaksi jollain konstilla... Nämä siis kotiutuivat meidän mukana mökiltä takaisin kaupunkiin. Meillä on aina peitto ja tyyny sohvalla. Miksikö? Noh, jotakuta aina paleltaa. Eikä ole ihme vaikka silloin tällöin joku meidän yöllä perhepediksi muuttuvasta parisängystä siirtyy sohvalle nukkumaan ;)

681912.jpg

Kirjoja olen lukenut ahkerasti. Nora Robertsin Morriganin risti oli (yllätys yllätys) tosi hyvä. Tällä kirjailijalla on sellainen kirjoitustyyli ja mahtava mielikuvitus, että hän saa kyllä lukijansa mukaan ihan väkisin -kertoo kirjaa lukenut vielä neljän aikaan aamuyöstä-. Kirjoittipa hän mistä hyvänsä. Nytkin oltiin ihan "muissa maailmoissa" kera vampyyreiden, velhojen ja noitien. 10 pistettä ja papukaijamerkki, en tosin ole vielä lukenut huonoa Nora Robertsin kirjoittamaa kirjaa ;)

Anneli Kivelän Kotiin Katajamäelle onkin hänen esikoisromaaninsa, yritin etsiä tietoa tästä uudesta kirjailijasta, mutten löytänyt. Siis todella hyvä kirja, juuri sellainen mitä minä tykkään lukea. Sen verran tietoa löysin, että häneltä on ilmestynyt tai ilmestymässä uusi kirja nimeltään Onnenkauppaa Katajamäellä. Pakko päästä lukemaan :D Ihanaa maalaisromantiikkaa <3