Seikkailin tuossa blogi-maailmassa ja ilokseni huomasin, että moni pitää nykyään vanhoista tai siltä näyttävistä tavaroista ja huonekaluista. Niin minäkin :) Mies pitää minun välillä ihan pöhkönä, mutta ei pahemmin pistä vastaan kuitenkaan... Tässäkin eräs, minulle todella rakas huonekalu, josta en suin surminkaan luopuisi. Alun perin etsittiin uutta tv-tasoa vanhan tilalle, joka oli hajoamassa. Eksyin Laura&Nellson liikkeeseen ja kuinkas kävikään. Eli tämä senkki on uusi, mutta tehty vanhan näköiseksi. Kätevä meillä olevassa käyttötarkoituksessa, dvd-laitteet yms. saa piilotettua kaapin sisälle ja lapset ei pääse kiipeilemään telkkarin päälle (sellaista nimittäin meidän perheessä saattaisi sattua...), koska se on niin korkealla.

604561.jpg

Viikonloppuna löhöilin ja pikkaisen puuhastelin ulkona, kun oli niiin kaunis ilma. Ensi viikonloppu meneekin kokonaan pihatöihin. Multakuorma saapuu ja hommaa riittää. Toivottavasti ilmat ovat yhtä ihanat kuin nyt oli.

Maalailin sunnuntaina ruukkuja, jotka suunnittelen laittavani talon seinän reunustalla olevien kivien joukkoon. Kukiksi ehkä orvokkia ja hajuhernettä. Aika näyttää mitä syntyy...

604564.jpg